Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Nem értékelt
Cikkszám: szolg3

RAPI RANDI CSOMAGOK

Kívánságlistára teszem

Leírás

Az egy órás tanácsadások egymásra épülnek, a 3 foglalkozás mindegyikén való részvétel ad igazán teljes képet személyre szabott, egyéni stílus-, alak- és színtípus szerint. Az üzletben árusított minden smink termékre és bijou kiegészítőre 20% kedvezmény mindhárom tanácsadás igénybevétele esetén. Ár: 20.000 HUF/ tanácsadás. Mindhárom együtt: 50.000 HUF.

STÍLUSTANÁCSADÁS

60 perces foglalkozás az egyedi stílus meghatározására és alapjellegzetességeinek, tipikus ruhadarabjainak, kiegészítőinek definiálására, a lehető leg önazonosabb és stílusos összhatás és outfit elérésére.

ALAKTÍPUS SPECIFIKUS KONZULTÁCIÓ

60 perces foglalkozás az egyéni alkat, alaktípus meghatározására és alapjellegzetességeinek megismerésére, előnyös és kerülendő szabású ruhadarabjainak, fazonjainak, kiegészítőinek definiálására, megfelelő kombinálásuk önálló elsajátítására a lehető legelőnyösebb megjelenés érdekében.

SZÍNTANÁCSADÁS

60 perces foglalkozás az egyedi színtípus meghatározására, alapjellegzetességeinek, hangsúlyozandó és nem kiemelendő tulajdonságainak definiálására, a megfelelő színkörnyezettel elérhető legelőnyösebb és legharmonikusabb összhatás elérésére.

Az oldal tetejére